Solucions Cloud Pimes

L’assessorem i planifiquem amb vostè el salt tecnològic de la seva empresa cap al model cloud oferint les Solucions Clound per Pimes més populars i estables del mercat.
Aprofitis dels avantatges que el model cloud aporta a l’empresa envers el model tradicional.

reduccion-costes

Redueixi els costos operatius i les inversions en infraestructura IT i llicències de software.

accesibilidad

Accedeixi als serveis i la seva informació des de qualsevol lloc del món amb un mòbil, tauleta/tablet, portàtil…

flexibilitar

Esculli només els serveis que necessita en cada moment en funció de les seves necessitats.

Treballem amb els principals proveïdors de serveis cloud acompanyant-te en la planificació i migració de dades + serveis al núvol.

Gestionem els teus servidors cloud ocupant-nos d’actualitzar els sistemes, monotoritzant les comunicacions i serveis així com assegurant una bona protecció davant d’atacs i mantenint la reputació telemàtica de la teva empresa.

Gestió i manteniment de servidors cloud dedicats on allotjar tot tipus d’aplicacions corporatives, pàgines web, servidors de correu, etc. Dissenyem projectes a mida totalment personalitzats i escalables, adaptats a les necessitats del negoci i gestionats íntegrament pel nostre equip tècnic. Ens fem càrrec de la provisió dels serveis, de la seva configuració inicial i de la posterior monitorització i manteniment de la plataforma protegint la disponibilitat, confidencialitat i integritat de la informació i serveis allotjats.

Gràcies a la nostra quota de manteniment mensual Web Hosting, disposaràs de suport telefònic preferent davant d’incidències o consultes tècniques, monitorització del rendiment i seguretat del servidor, gestió de còpies de seguretat diàries, manteniment de la reputació del domini i actualitzacions de la plataforma periòdiques entre altres serveis.

El millor servei de còpia de seguretat empresarial al núvol que cobreix totes les necessitats de seguretat i emmagatzematge amb la màxima protecció del mercat. Contracta un dels nostres manteniments mensuals IT i oblida’t de gestionar personalment les copies, nosaltres ho fem per tu.

Característiques principals

 • Espai per copies al núvol – A partir de 40GB
 • Espai per a copies locals – il·limitat
 • Encriptació de les copies – Inclòs
 • Compressió de copies – Inclòs
 • Copies Incrementals i diferencials – Inclòs
 • Copia de fitxers en ús – Inclòs
 • Copies de seguretat programables – Inclòs
 • Copia de màquines virtuals – Hyper-v i VMware
 • Suport de serveis cloud – Dropbox, Google Drive, Azure, Office365 etc
 • Copia de bústies Exchange Online – Inclòs
 • Copia de bases de dades – Mysql, MSSQL i Oracle
 • Sistemes Operatius compatibles – Windows, Mac OsX, Linux

Treballa sempre amb l’última versió d’Office i disposa d’un conjunt d’eines d’ús col·laboratiu al núvol. Office 365 ofereix infinitat d’aplicacions al núvol tals com el servidor de correu Exchange, Skype Empresarial, Sharepoint, OneDrive, etc.

Accés des de qualsevol lloc. Tan si treballes amb un PC com si ho fas amb una tauleta o fins i tot amb un smartphone. Accedeix als documents recents, arxius i configuració personal des de qualsevol lloc.

Treball en equip. Amb les característiques intel·ligents com la videoconferència en alta definició per a grups, l’ús compartit de la pantalla i la presa de notes en temps real, treballar en equip serà bufar i fer ampolles.

Informàtica senzilla. Simplifica l’administració amb un únic centre d’administració basat en web i que el nostre equip de tècnics gestionarà o t’ajudarà a configurar. El conjunt està avalat per característiques de seguretat líders en el sector i un acord de nivell de servei de temps d’activitat del 99,9% amb suport financer.

Òptima relació qualitat / preu. Per només 10,40 € al mes, podràs utilitzar les darreres versions de l’Office 365 sense costos d’infraestructura inicials.
Estudiem quin és el pla que millor s’adapta a les necessitats de la teva empresa i ens encarreguem de tot el procés d’alta, configuració de la plataforma i traspàs d’informació.

Gsuite posa a disposició de la Pime un paquet d’eines empresarials allotjades al núvol destinades a millorar la productivitat i facilitar la col·laboració entre treballadors, proveïdors i clients.

Potencia i millora la comunicació gràcies a Gmail, unes de les millors plataformes de correu electrònic del mercat. Planifica fàcilment les activitats i el treball amb equip amb l’ús de Calendar.

Emmagatzema al núvol. Google Drive permet emmagatzemar, compartir i sincronitzar els documents de la teva empresa entre usuaris de la mateixa organització o externs.

Màxima seguretat i facilitat d’ús. Amb complements com Google Vault pots obtenir més control de les comunicacions i guanyar en seguretat.

Estudiem quin és el pla que millor s’adapta a les necessitats de la teva empresa i ens encarreguem de tot el procés d’alta i configuració de la plataforma.

T’ajudem a fer la transició al núvol migrant la totalitat o part de les dades de l’empresa al núvol de Dropbox. Et guiem i formem perquè treguis el màxim profit de la potent eina de sincronització i treball col·laboratiu que ofereix la plataforma. Disposa de còpies de seguretat i versions anteriors dels arxius i comparteix documents amb total facilitat.

930 042 478